Ondanks het Corona-virus kunnen onze werkzaamheden onder strikte voorwaarden gewoon worden uitgevoerd. Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen.

Schildersbedrijf in Groningen

Voor binnen- en buiten schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbare schilder in de buurt van Groningen?

Een huis, woonark of monumentaal pand is kostbaar bezit. En dat wilt u natuurlijk zo behouden. Met een nieuw likje verf frist u natuurlijk de uitstraling van de pand of woning op, maar goed onderhoud verlengt ook de levensduur. Klussenbedrijf Bontbouw is inzetbaar voor zowel binnen- als buitenschilderen. Voor elke schilderklus bent u verzekerd van kwaliteit.

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van bijvoorbeeld de plafonds, muren of kozijnen van uw woning. Met zorg en jarenlange ervaring zorgen wij voor een professioneel resultaat, waarvan u jaren kunt genieten.

Buitenschilderwerk

Onder andere kozijnen, deuren, goten en gevelelementen vallen onder buitenschilderwerk. Net als bijvoorbeeld de tuinhuis die in uw achtertuin staat. Het is aan te raden om minstens eens per 5 à 7 jaar een volledige schildersbeurt te geven aan deze elementen. Zo verlengt u de levensduur, voorkomt het houtrot en bovendien zie het er netjes en verzorgd uit.

Wat gaan we voor u schilderen?

Kunnen we u helpen met de schilderwerkzaamheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Stuurt u ons dan een e-mail of bel ons. Klussenbedrijf Bontbouw staat voor u klaar!

Renoveren

Wilt u gaan renoveren? Klusbedrijf Bontbouw uit Groningen kan u helpen met de renovatie van diverse ruimtes in uw huis. Vaak zijn dit ingrijpende klussen waar specifieke vakkennis en ervaring voor nodig.

Verbouwen

Wilt u gaan verbouwen ? Bontbouw kan u helpen met de verbouwing. Badkamer verbouwen Bontbouw is specialist in Badkamer verbouwing en Toilet verbouwing.

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Zeer tevreden over de diensten van BontBouw. Afspraken worden nagekomen, offerte is heel duidelijk, werkt heel erg netjes en volgens planning.

    Karina

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes