Badkamer renoveren Groningen

Renovatie in de regio Groningen

Badkamerrenovatie in Groningen

Klusbedrijf Groningen Bontbouw kan veel voor u betekenen op het gebied van badkamerrenovaties. Een badkamerrenovatie kan een ingrijpende verbouwing zijn. Voor optimaal comfort is het daarom van groot belang dat uw badkamer door een ervaren klusbedrijf wordt aangepakt. Dit kan het plaatsen van een nieuwe wastafel zijn of een complete badkamerrenovatie. In beide gevallen is klusbedrijf Bontbouw uit Groningen de aangewezen partij.

Complete badkamer laten renoveren in Groningen

Bij een complete badkamer renovatie komt veel kijken. Niet alleen de meubels worden in dat geval vervangen, ook tegels, wateraansluitingen, de afvoer en elektrische aansluitingen kunnen bijvoorbeeld van plek veranderen. Een bad kan geplaatst worden, een douchecabine geïnstalleerd of een radiator aangesloten. Hierbij is specifieke kennis van groot belang om problemen te voorkomen. Zeker in een vochtige ruimte is het van groot belang dat dit met uiterste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de badkamer na de renovatie netjes wordt opgeleverd! Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant.

Badkamermeubels of sanitair installeren

Voor optimale werking en comfort van uw badkamermeubels en sanitair is het raadzaam om dit door een erkend klusbedrijf te laten installeren. Dit kan niet alleen problemen voorkomen zoals lekkage of waterschade, maar scheelt ook nog eens veel tijd. Wij zijn als klusbedrijf gespecialiseerd in het installeren van badkamermeubels en sanitair. Hierbij staat veiligheid, kwaliteit, nette afwerking en het achterkant van een schone ruimte hoog in het vaandel.

Benieuwd wat klanten over klusbedrijf Bontbouw te zeggen hebben? Lees hier de ervaringen van onze tevreden klanten

Offerte aanvragen voor badkamerrenovatie Groningen?

Een badkamerrenovatie is in bijna alle gevallen maatwerk. Wij komen daarom ook altijd eerst langs om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden van de verbouwing of renovatie zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, betreffende badkamerrenovatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Renoveren

Wilt u gaan renoveren? Klusbedrijf Bontbouw uit Groningen kan u helpen met de renovatie van diverse ruimtes in uw huis. Vaak zijn dit ingrijpende klussen waar specifieke vakkennis en ervaring voor nodig.

Verbouwen

Wilt u gaan verbouwen ? Klusbedrijf Bontbouw is een specialist in het verbouwen van badkamers, keukens en toiletten. Wij helpen en adviseren u graag!

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Meneer Bont heeft bij ons huis veel te klussen gehad, zoals: Schilderwerk (binnen en buiten), een wand vervangen, plafond repareren, nieuw keukenblad en heeft de buitenmuren geimpregneerd.

    Thomas en Marianne
© 2023 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes