Ervaringen en referenties

4,8 / 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ op basis van 57 referenties

Renovatie toilet

Uit het portfolio: Toilet

Dennis heeft mijn toilet gerenoveerd. Hij denkt mee met mogelijkheden en onmogelijkheden om zo een mooi resultaat te krijgen. Ook iets extra's wat van te voren niet aan gedacht is, is geen probleem. Het resultaat is een mooi toilet waar positieve reacties op komen als mensen het zien. Voor de volgende renovatie ga ik zeker weer naar Dennis.
zondag, 23 februari 2020
G. Wolters

Verbouwing 1ste verdieping

Uit het portfolio: Maatwerk

Al eerder tot volle tevredenheid een aantal klussen aan Bont Bouw te hebben overgelaten. Nu de gehele bovenverdieping. De hele badkamer af laten breken, incl wanden, en een nieuwe laten plaatsen. De kleinste kamer laten vergroten, een sauna laten weghalen en diverse kasten laten optimaliseren. Na initieel contact was hij bereid onze klus snel op te pakken, wat wij zeer op prijs stellen. Hij denkt goed mee en heeft goede ideeen. Hij is snel en levert kwaliteit af. Hij komt al zijn afspraken na en is helder over de te maken kosten en duur van het project. Wat wij daarnaast geweldig vinden, is dat extra beetje werk. Even schoonmaken, rommel overal opruimen, losse plintjes vastmaken, zelfs buiten werktijd je nog altijd vriendelijk te woord willen staan en zelf bij problemen direct langs willen komen. Ontzetten bedankt Dennis (en anderen) voor de snelle oplevering, kwaliteit en de leuke gesprekken.”
donderdag, 19 december 2019
Hester & Marc

renovatie badkamer en toilet

Uit het portfolio: Badkamer

wij zijn heel tevreden over het resultaat. mooie afwerking. Dennis enEdwin zijn goed op elkaar ingespeeld. Echte vakmensen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.
zaterdag, 16 februari 2019
Mirjam

Vakwerk


Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van badkamer en toilet. Alles was volgens afspraak gedaan. Dennis had ook goede ideeeën. Eind van de dag werd alles keurig achter gelaten. Bontbouw is zeker aan te bevelen!
dinsdag, 12 februari 2019
Jorna

Toilet renovatie

Uit het portfolio: Toilet

Bouwbont heeft (na het eerder plaatsen van twee nieuwe dakramen ) weer eens bewezen een zeer goede vakman te zijn. Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe gerenoveerde (kleine) toiletruimte ! Het leuke van Dennis is dat hij met je mee denkt om een zo mooi en praktisch mogelijk resultaat af televeren. Dennis is ook een aardige persoon om over de vloer te hebben . Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over zijn (snelle en nette) werkzaamheden. TOP.”
zaterdag, 16 juni 2018
Clementine en Bert

Toilet renovatie

Uit het portfolio: Toilet

Bouwbont heeft (na het eerder plaatsen van twee nieuwe dakramen ) weer eens bewezen een zeer goede vakman te zijn. Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe gerenoveerde (kleine) toiletruimte ! Het leuke van Dennis is dat hij met je mee denkt om een zo mooi en praktisch mogelijk resultaat af televeren. Dennis is ook een aardige persoon om over de vloer te hebben . Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over zijn (snelle en nette) werkzaamheden. TOP.
zaterdag, 16 juni 2018
Clementine en Bert

Renovatie douche en toilet

Uit het portfolio: Badkamer

Voor renovatie van de wc en vergroting van de doucheruimte kozen wij voor Bontbouw. Lovende reviews en dat klopt helemaal! Goed overleg met Dennis Bont en zijn maat, gezellige mensen en een geweldig resultaat. Ze werken heel netjes en volgens afspraak. Bovendien wordt aan het eind van de dag alles opgeruimd. We kunnen Bontbouw iedereen aanraden. Wim en Lidy, Peize
woensdag, 04 april 2018
Wim Fens

Verbouwing WC

Uit het portfolio: Toilet

Het begrip “het te bont maken”heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen.Maar dan wel in heel positieve zin!! Klusbedrijf Bont Bouw in de persoon van Dennis Bont heeft mijn WC een totale metamorfose laten ondergaan. Het resultaat is prachtig!!
maandag, 13 november 2017
Thom Brouwer

Schilderen en klussen

Uit het portfolio: Schilderen

Dennis heeft bij mij diverse klussen naar volle tevredenheid gedaan. Dit voorjaar heeft hij de buitenkant van mijn huis geschilderd en meteen het hout van de dakkapel op de derde verdieping vervangen en dat is heel mooi geworden!”
woensdag, 18 oktober 2017
Beppie

Schilderwerk

Uit het portfolio: Schilderen

Dennis heeft bij mij diverse klussen naar volle tevredenheid gedaan. Dit voorjaar heeft hij de buitenkant van mijn huis geschilderd en meteen het hout van de dakkapel op de derde verdieping vervangen en dat is heel mooi geworden!
woensdag, 18 oktober 2017
Beppie

Schilderen binnen

Uit het portfolio: Schilderen

Dennis Bont heeft samen met zijn zoon in één dag onze kamer met balkenplafond geverfd en gesausd. Resultaat is keurig en ook de plinten zijn op eigen initiatief mee geverfd. Vooraf heeft Dennis een duidelijke offerte gestuurd. Zeer aangename mensen om bij je in huis te laten werken. Ruimen ook alles weer keurig op. Houd zich prima aan de gemaakte afspraken. Absoluut een aanrader!
dinsdag, 17 oktober 2017
Marco van Dijk

Zolder helemaal verbouwd

Uit het portfolio: Maatwerk

Dennis heeft bij ons de zolder helemaal verbouwd. Van 1 ruimte heeft hij 2 hele mooie kamers gemaakt. Ook heeft hij een dakraam geplaatst. Dennis is een prettig iemand om in huis te hebben, werkt zeer netjes, wij zijn zeer tevreden. Het is prachtig geworden!!!”
zaterdag, 13 mei 2017
Irene Roffel

Schilderwerk

Uit het portfolio: Schilderen

Dennis heeft onlangs de kozijnen en wat andere houten delen in onze woonkamer en keuken geschilderd. We zijn erg tevreden over het resultaat. Alles ziet er weer strak en fris uit. Daarnaast waren we verrast over hoe Dennis de boel achter liet na een dag werken. Hij dweilde de vloer wat niet eens echt hard nodig was maar wel heel prettig. De volgende dag was hij klaar en ook toen werd de vloer gedweild en hij vroeg of hij de dag erna terug kon komen om de ramen te lappen. Natuurlijk kon dat. Waar vind je dit soort service? Dennis werkt vlot en netjes, is heel prettig in de omgang en doet wat hij belooft. Ik beveel hem van harte aan.”
dinsdag, 28 maart 2017
Bernadette Bodewes

Bontbouw

Uit het portfolio: Schilderen

Dennis heeft onlangs de kozijnen en wat andere houten delen in onze woonkamer en keuken geschilderd. We zijn erg tevreden over het resultaat. Alles ziet er weer strak en fris uit. Daarnaast waren we verrast over hoe Dennis de boel achter liet na een dag werken. Hij dweilde de vloer wat niet eens echt hard nodig was maar wel heel prettig. De volgende dag was hij klaar en ook toen werd de vloer gedweild en hij vroeg of hij de dag erna terug kon komen om de ramen te lappen. Natuurlijk kon dat. Waar vind je dit soort service? Dennis werkt vlot en netjes, is heel prettig in de omgang en doet wat hij belooft. Ik beveel hem van harte aan.
dinsdag, 28 maart 2017
Bernadette Bodewes

keuken verbouwing

Uit het portfolio: Keuken

Via Via kreeg ik het telefoonnr van Dennis Bont, afspraak gemaakt en er was gelijk een klik. Een makkelijke man om mee samen te werken, weet waar hij het over heeft en heeft voor alle struikelblokken een oplossing. Gebruikt goede materialen, werkt nauwkeurig. Komt zijn afspraken na duidelijke offerte, werkt snel en netjes. Bij ons moesten leidingen omgelegd worden een muurtje gesloopt muren weer gestukt. Ik ging van een hoekkeuken naar een open keuken met een kookeiland. Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over Dennis Bont Bouw. En vragen hem zeker voor een volgende klus weer!!!! Dat wordt de badkamer. Ik ben blij dat ik zijn nr heb gekregen voor mij geen andere aannemer meer. Wil je gaan verbouwen zoek niet verder! Hij is betrouwbaar, eerlijk en recht door zee. DOEN BONT BOUW!!!!!!!
maandag, 13 februari 2017
Ingrid Sluman

Kamer en kozijnen

Uit het portfolio: Schilderen

Huiskamer en hal gewit en de kozijnen geverfd. Fantastisch resultaat ziet er strak uit en lekker vlot afgehandeld. Heb al vaker met Bont Bouw gewerkt en bevalt uitstekend en sluit mij helemaal aan bij eerdere reviews
vrijdag, 23 december 2016
Rene

Verbouwing 1ste verdieping in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Al eerder tot volle tevredenheid een aantal klussen aan Bont Bouw te hebben overgelaten. Nu de gehele bovenverdieping. De hele badkamer af laten breken, incl wanden, en een nieuwe laten plaatsen. De kleinste kamer laten vergroten, een sauna laten weghalen en diverse kasten laten optimaliseren. Na initieel contact was hij bereid onze klus snel op te pakken, wat wij zeer op prijs stellen. Hij denkt goed mee en heeft goede ideeen. Hij is snel en levert kwaliteit af. Hij komt al zijn afspraken na en is helder over de te maken kosten en duur van het project. Wat wij daarnaast geweldig vinden, is dat extra beetje werk. Even schoonmaken, rommel overal opruimen, losse plintjes vastmaken, zelfs buiten werktijd je nog altijd vriendelijk te woord willen staan en zelf bij problemen direct langs willen komen. Ontzetten bedankt Dennis (en anderen) voor de snelle oplevering, kwaliteit en de leuke gesprekken.
maandag, 19 december 2016
Hester & Marc

Grote renovatie

Uit het portfolio: Badkamer

Vorig jaar zijn we begonnen met het opknappen van onze woning: Nieuwe badkamer en keuken. We hebben Bont Bouw gevonden via google en een afspraak voor een offerte gemaakt. Zijn eerste indruk is gelijk al heel toegankelijk en we zijn nu deze klussen af zijn helemaal enthousiast! Echt een vakman met een goed prijs/kwaliteits verhouding. Dit jaar doe we de toilet, 2 nieuwe dakramen en nieuw plofon in de woonkamer, en dit gaat Bont Bouw zeker weer doen! Echt een eerlijk goed bedrijf die wij zeker aanraden!
maandag, 19 december 2016
Jeroen en Lilian

Badkamer geheel vernieuwd

Uit het portfolio: Badkamer

Zeer tevreden over de diensten van BontBouw. Afspraken worden nagekomen, offerte is heel duidelijk, werkt heel erg netjes en volgens planning. En dan ook nog ens een fantastisch resultaat. Simpelweg een aanrader, geen andere omschrijving voor.”
woensdag, 30 november 2016
Karina

Binnendeuren laten plaatsen

Uit het portfolio: Maatwerk

Ik heb al meerdere klussen door BontBouw laten uitvoeren. De meest recente was het verplaatsen van twee binnendeuren en het vervangen van een viertal binnendeuren, inclusief deurkozijnen. Ik ben heel tevreden over het geleverde werk en de service. Het is bovendien een fijn idee dat Dennis 'afspraak is afspraak' hoog in zijn vaandel heeft staan en dat er goed met je wordt meegedacht over mogelijke oplossingen. Tenslotte zijn Dennis en Erwin niet alleen twee prima vakmensen, het zijn ook prettige persoonlijkheden die je prima over de vloer kunt hebben tijdens een verbouwing. Ik raad BontBouw van harte aan!
woensdag, 30 november 2016
Marije

Schuifpui laten plaatsen

Uit het portfolio: Maatwerk

Absoluut een aanrader! Houd zich aan zijn afspraak, ook als het achteraf wat tegen zit. Dennis heeft bij mij een schuifpui geplaatst, en van een dichte keuken een open keuken gemaakt. Ik ga hem zeker nog een keer inhuren. Wat ik als zeer positief heb ervaren is dat er geen discussie mogelijk is over de kwaliteit van de materialen.
woensdag, 30 november 2016
Edwin

Schutting laten plaatsen

Uit het portfolio: Tuin

Zeer tevreden over Bont Bouw. Na de storm van 28-10 hadden enkele andere bedrijven niet eens tijd om langs te komen en een offerte te maken. 'Bel over een maand nog eens'. Dennis Bont maakt gewoon even tijd. En maakte inmiddels een mooie, degelijke, nieuwe schutting. Hij komt de afspraken na, denkt met je mee, werkt netjes en is vriendelijk. Aanrader!
woensdag, 30 november 2016
Hans

Badkamer geheel vernieuwd in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Zeer tevreden over de diensten van BontBouw. Afspraken worden nagekomen, offerte is heel duidelijk, werkt heel erg netjes en volgens planning. En dan ook nog ens een fantastisch resultaat. Simpelweg een aanrader, geen andere omschrijving voor.
woensdag, 30 november 2016
Karina

Badkamer renovatie in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Dennis heeft goed out of onze box ideeën aangebracht bij de opdrachtbespreking. Facturering was transparant en goed. Mannen zijn gelijk voortvarend aan de slag gegaan. Wij zijn gauw vertrokken en pas teruggekomen toen de klus nagenoeg klaar was. Het resultaat was meer dan gewenst. Super! Later moesten twee kleine dingen nog geregeld worden, waar Dennis snel achteraan is gegaan. Kortom: blij dat we met Bontbouw in zee zijn gegaan!
donderdag, 03 november 2016
Palmstroke

Badkamer renovatie in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Zeer tevreden over de badkamer renovatie, mooi en degelijk eindresultaat. Goede vakkennis en prima kwaliteit-prijs verhouding. Prettig persoon om in huis te hebben, betrouwbaar en netjes. Bij een volgende klus zal ik zeker weer kiezen voor BontBouw!
woensdag, 26 oktober 2016
Brand

Buitenschilderwerk en meer in Assen

Uit het portfolio: Schilderen

Dennis doet al jaren naar volle tevredenheid diverse werkzaamheden in en rondom onze woning. De werkzaamheden worden altijd zorgvuldig uitgevoerd en netjes opgeleverd. De meest recente klus betreft het buiten schilderwerk van een jaren dertig woning met enig achterstallig schilderwerk. Dennis nam de tijd en moeite om de kozijnen daar waar nodig te repareren door delen van het kozijn te vervangen en vervolgens zodanig af te werken dat het herstel niet meer zichtbaar is. Naast een vakman is Dennis ook altijd een plezier om rondom huis te hebben, gezellig en vertrouwd.
donderdag, 22 september 2016
Paul

Dakramen laten plaatsen

Uit het portfolio: Maatwerk

Dennis heeft al veel klussen in, om en aan ons huis gedaan en altijd tot volle tevredenheid. De laatste klus was het vervangen van onze dakramen, ook hier weer - zoals altijd - klus netjes geklaard, constructief meegedacht en netjes achtergelaten. Ook voor een volgende klus gaat naar bont bouw.”
donderdag, 14 april 2016
Brouwer

Badkamer en WC renoveren in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Dennis Bont heeft in 10 werkdagen mijn hele badkamer en WC gerenoveerd: nieuw sanitair, tegels, bad en toilet, verlaagd plafond met spotjes. Hij deed dit met zijn partner op een heel plezierige wijze, ruimde na afloop de rommel op (zelfs de vloer werd gedweild!!) Wat ik verder zeer plezierig vond dat hij meedacht over mogelijkheden en mij goed adviseerde. Ik ben zeer tevreden over Bont Bouw en heb hem inmiddels alweer een offerte laten maken voor een volgende klus. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel Dennis ten zeerste aan! Leuk detail: reactie van een buurman was: ziet er tip top uit, zeer vakkundig gedaan. Ik ga hem ook benaderen voor de verbouwing van mijn badkamer.
dinsdag, 29 maart 2016
Suzanna

Renovatie badkamer in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Mijn badkamer is volledig gerenoveerd door BontBouw. Wat een geweldig resultaat hebben deze heren behaald! Vantevoren heb ik al mijn wensen duidelijk aan kunnen geven en deze werden met input van hun ervaring vertaald naar een realistische situatie. Geen moeite leek te veel, er werd van alles aan gedaan om gezamelijk tot een mooi eindresultaat te komen.
donderdag, 25 februari 2016
Erwin

Kamer en kozijnen verfen in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

Huiskamer en hal gewit en de kozijnen geverfd. Fantastisch resultaat ziet er strak uit en lekker vlot afgehandeld. Heb al vaker met Bont Bouw gewerkt en bevalt uitstekend en sluit mij helemaal aan bij eerdere reviews
woensdag, 23 december 2015
Rene

Renovatie badkamer in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

In mei is onze badkamer geheel gerenoveerd. Van te voren is ons ontwerp doorgenomen met Dennis Bont. Hij denkt met je mee en geeft de nodige tips en draagt de nodige ideeen aan. Wij zijn 2 weken op vakantie gegaan en de sleutel afgegeven aan Dennis. Hij en Erwin hebben geweldig mooi werk afgeleverd. Omdat we erg nieuwsgierig waren kwamen we onverwachts 2 dagen eerder thuis. Tot onze verbazing stond er een dame in huis die het gehele huis aan het poetsen was. Fantastisch! Toch maar weer een paar dagen weggegaan, zodat zij de klus in alle rust konden afmaken. Er staat een geweldig mooie badkamer, schitterend mooi betegeld en de afwerking is super! Dennis en Erwin zijn zeer betrouwbare, deskundige en humoristische mannen. Wij zijn ontzettend blij en uitermate tevreden over Bontbouw! Henk en Petra Storm
vrijdag, 20 november 2015
Henk en Petra Storm

Buitenschilderwerk benedenwoning in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

In augustus 2015 heeft Dennis Bont van BontBouw het buitenschilderwerk van mijn benedenwoning gedaan. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat en over de manier waarop de klus is uitgevoerd. Dennis werkt erg netjes en is erg prettig in de omgang. De werkzaamheden zijn uitgevoerd binnen de termijn die hij vooraf had aangegeven. Toen hij klaar was met het schilderwerk heeft hij alle ramen gelapt; dit heb ik erg gewaardeerd. Dennis had mijn buren al als klant en zij hebben hem aan mij aangeraden. Ik ben zeer tevreden over zijn werk en zou hem zeker aanraden! Voor een volgende klus zal ik hem zeker weer vragen!”
donderdag, 15 oktober 2015
Jans

Badkamer/wc geplaatst, verven woning in Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Dennis is een prima vakman. Hij heeft ons huis een aantal jaren onderhouden m.b.t. het verfwerk. Daarnaast heeft hij een mooie badkamer en w.c. , alles in fijn overleg, geplaatst. Het werk is allemaal goed, hij heeft tijd voor je, doet alles in goed overleg,is bijzonder betrouwbaar, goud waard! zeer aan te raden.
zondag, 27 september 2015
Margriet

Sanitair,verf en stucwerk etc. in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

Zeer tevreden en zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.Dennis heeft direct tijd,denkt mee,is vriendelijk en vlot.Alle klussen op tijd af en fantastisch afgewerkt.De klussen varieerden van een nieuwe douchecabine,verf en stucwerk tot het ophogen van de garagevloer.Qua prijs bovendien alleszins redelijk.Aanrader!”
dinsdag, 04 maart 2014
Freddy

Allerlei klusjes voor een oudtante in groningen

Uit het portfolio: Maatwerk

Prima bedrijf
zondag, 02 februari 2014
Tom

Plafond vervangen in de schuur in Groningen

Uit het portfolio: Maatwerk

Na lekkage van het dak van onze schuur was niet alleen de buitenkant aan vervanging toe, maar ook de binnenkant. Na een aantal klussenbedrijven te hebben benaderd hebben we uiteindelijk gekozen voor BontBouw. Bij het opmaken van de offerte was Dennis de enige die persoonlijk langs kwam om de klus te bekijken en had goede tips over hoe het nieuwe plafond erin zou kunnen komen. Vervolgens heeft hij het plafond er netjes en strak in gezet. Verder was Dennis prettig in de omgang en communicatie. Voor een volgende klus zullen we zeker aan BontBouw denken.
zondag, 22 december 2013
Anoniem

Diverse klussen in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

Zeer tevreden over de werkzaamheden, klantvriendelijkheid, behulpzaamheid, netjes werken en snelheid! Als ik weer een klus in huis te doen heb, weet ik wie ik bel: Dennis van Bontbouw!!”
woensdag, 04 december 2013
Grettie Lambeck

Schutting laten plaatsten in Groningen

Uit het portfolio: Tuin

Erg tevreden over Bont Bouw Door de storm onze schutting neer. Contact opgenomen met Bont Bouw Snelle en goede service, gaf ons goede tips. Dennis heeft voor ons een mooie nette stevige schutting neer gezet . Zowel wij als de buren zijn dik tevreden Dit bedrijf komt zijn afspraken na en werkt netjes Nogmaals bedankt dennis voor de snelle service Hartelijke groetjes Tjitske en marian
zondag, 24 november 2013
Tjitske en Marian

Toilet verbouwing

Uit het portfolio: Toilet

Na een jaar in mijn huis gewoond te hebben werd het toch echt wel tijd om mijn veel te kleine wc te laten verbouwen. Op internet zocht ik naar een bouwbedrijf en stuitte op BontBouw. Nadat ik de foto's op de website had bekeken leek dit bedrijf mij geschikt om mijn wc te laten verbouwen. Dennis kwam bij mij de wc en de gang opmeten om de offerte op te maken en ik had er meteen een goed gevoel bij. Hij kwam op mij over als een betrouwbare vakman. En dat is daarna ook zeker zo gebleken. Niet afraffelen, zeer secuur, eerlijk in de communicatie. Echt een topper! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zit nu rustig op mijn mooie wc dit verhaal te typen. BontBouw bedankt!”
zaterdag, 23 november 2013
Esther de Boer

Toilet laten verbouwen

Uit het portfolio: Toilet

Na een jaar in mijn huis gewoond te hebben werd het toch echt wel tijd om mijn veel te kleine wc te laten verbouwen. Op internet zocht ik naar een bouwbedrijf en stuitte op BontBouw. Nadat ik de foto's op de website had bekeken leek dit bedrijf mij geschikt om mijn wc te laten verbouwen. Dennis kwam bij mij de wc en de gang opmeten om de offerte op te maken en ik had er meteen een goed gevoel bij. Hij kwam op mij over als een betrouwbare vakman. En dat is daarna ook zeker zo gebleken. Niet afraffelen, zeer secuur, eerlijk in de communicatie. Echt een topper! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zit nu rustig op mijn mooie wc dit verhaal te typen. BontBouw bedankt!
zaterdag, 23 november 2013
Esther de Boer

Vervangen gaskookplaat in Groningen

Uit het portfolio: Keuken

Op de steiger, in mijn straat, was Dennis Bont druk bezig, toen ik een acuut onveilig probleem had met mijn gaskookplaat. Deze zeer vriendelijke man heeft direct het gas bij mij afgesloten en mij geholpen met het inbouwen van een nieuwe, veilige gaskookplaat. Bont Bouw zal in mijn herinnering blijven als een integer bedrijf.
vrijdag, 23 augustus 2013
Anneke Elzinga

Huis van buiten geschilderd

Uit het portfolio: Schilderen

Zeven dagen is Dhr Bont bij ons bezig geweest. Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Hij is een uitstekend vakman die zeer nauwkeurig en heel netjes werkt.Zelfs na afloop werden de ramen gewassen. Hij is ook vlot en prettig in de omgang. Dus Zoek niet verder: BONTBOUW NEMEN !!!!!!!!”
vrijdag, 26 juli 2013
Schat

Huis aan de buitenkant schilderen in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

Zeven dagen is Dhr Bont bij ons bezig geweest. Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Hij is een uitstekend vakman die zeer nauwkeurig en heel netjes werkt.Zelfs na afloop werden de ramen gewassen. Hij is ook vlot en prettig in de omgang. Dus Zoek niet verder: BONTBOUW NEMEN !!!!!!!!
vrijdag, 26 juli 2013
Schat

Schilderwerk, vervangen wand in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

Meneer Bont heeft bij ons huis veel te klussen gehad, zoals: Schilderwerk (binnen en buiten), een wand vervangen, plafond repareren, nieuw keukenblad en heeft de buitenmuren geimpregneerd. Hiernaast heeft hij nog meerdere, kleinere klusjes gedaan. Alles gebeurt op een goede (op lange termijn) manier en de afwerking is heel goed. Hiernaast is meneer Bont een prettig persoon om mee te communiceren, te plannen en te overleggen. Kortom: Voor eventuele volgende klussen zullen wij als eerst Meneer Bont vragen!
zaterdag, 23 februari 2013
Thomas en Marianne

Dakraam laten plaatsen

Uit het portfolio: Maatwerk

Door Bont Bouw een dakraam laten plaatsen. Zeer snel en vakkundig gedaan. Aanrader!! ”
maandag, 23 juli 2012
Visser

Diverse klussen afgelopen jaren in Groningen

Uit het portfolio: Schilderen

Wij doen nu ongeveer 4 jaar zaken met Dennis "BontBouw", en wij kunnen wel zeggen dat Dennis een echte vakman is. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse klussen voor ons gedaan, vloer egaliseren, deuren plaatsen, timmer werkzaamheden, schilderwerk en het paradepaardje, behangkasten bouwen! Dennis is punctueel, netjes en werkt met goede materialen, daarom kunnen wij u dit bedrijf zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet, F.Hofstra WesterhavenVerf Groningen
donderdag, 19 juli 2012
WesterhavenVerf

Verbouwing garage tot studeerkamer in Groningen

Uit het portfolio: Maatwerk

Dennis Bont van Bont Bouw heeft bij ons een deel van de garage verbouwd tot studeerkamer. We zijn zeer tevreden en krijgen van mensen alleen maar complimenten. Mensen zijn verrast dat het zo mooi uitgepakt heeft. Dennis is een harde werken en een prettig persoon om over de vloer te hebben. Voor eventuele volgende klussen hebben wij dus al een adresje en we kunnen Dennis Bont van Bont Bouw dus ook aan iedereen aanbevelen!
zaterdag, 03 december 2011
Tessa & Edwin

Jaren 70 toilet omgebouwd in Groningen

Uit het portfolio: Toilet

Een vakman waarmede het prettig zakendoen is. Ik zou het een ABC-bedrijf noemen A: Aanbevelenswaardig B: Betrouwbaar C. Capabel En zo zou ik wellicht het hele alphabet positief kunnen gebruiken”
zaterdag, 04 juni 2011
Anoniem

Jaren 70 toilet omgebouwd

Uit het portfolio: Toilet

Een vakman waarmede het prettig zakendoen is. Ik zou het een ABC-bedrijf noemen A: Aanbevelenswaardig B: Betrouwbaar C. Capabel En zo zou ik wellicht het hele alphabet positief kunnen gebruiken”
zaterdag, 04 juni 2011
Anoniem

Toilet renovatie Groningen

Uit het portfolio: Toilet

Wij waren/zijn zéér content met Bontbouw en blij dat zij ons waren aanbevolen. Wij kunnen dit bedrijf eveneens met een gerust hart eenieder aanbevelen!! Iedereen die ons hierover persoonlijk wil benaderen kan ons via Bont\bouw bereiken.
maandag, 30 mei 2011
Peter en Ingrid

Badkamer renovatie Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

Dennis heeft bij ons thuis de badkamer gerenoveerd en we zijn erg tevreden over zijn werkwijze, netheid , afwerking en ook over de communicatie onderling. Wij zijn erg blij met onze nieue badkamer .Voor een volgende klus zouden wij ons zeker weer tot Bontbouw wenden. Bas en Marjolein
vrijdag, 25 februari 2011
Bas en Marjolein

Badkamer renovatie

Uit het portfolio: Badkamer

Dennis (Bontbouw) heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van mn badkamer. Echt top hoe het werk afgeleverd is en hoe de communicatie verlopen is!
dinsdag, 01 februari 2011
Saskia

Dubbele beglazing en Schilderen

Uit het portfolio: Schilderen

Bij ons heeft Bontbouw de buitenkant van ons gehele huis geschilderd en dubbele beglazing geplaatst in de bestaande kozijnen. Dit heeft hij erg netjes en plezierig gedaan. Dennis, we krijgen veel complimentjes over de schilderbeurt van ons huis!! We zijn er heel erg blij mee.
zondag, 17 januari 2010
Nana

Badkamer renovatie Groningen

Uit het portfolio: Badkamer

BontBouw heeft onze badkamer geheel naar onze wens gerenoveerd. Er werd netjes gewerkt en het resultaat mocht er zijn. We zullen BontBouw zeker nog eens benaderen voor een volgende klus.
woensdag, 16 september 2009
Anna

Huis laten schilderen

Uit het portfolio: Schilderen

Mijn bovenwoning (2 hoog) is aan de buitenkant tip-top in de verf gezet door Klussen bedrijf "BontBouw". Er is netjes gewerkt en het werk ziet er prima uit tegen een redelijke prijs! Zeer zeker aan te bevelen!!”
donderdag, 28 augustus 2008
lschripsema

Klussen

Uit het portfolio: Maatwerk

Na de offerte heeft Dennis onze klussen snel en goed geklaard. Bedankt Dennis bij ons kom je vast nog wel eens weer!Groetjes Bep en Ringer
dinsdag, 10 juni 2008
Bep en Ringer

Vervangen dakramen

Uit het portfolio: Maatwerk

Een aantal jaren geleden heeft Bontbouw twee dakramen vervangen inclusief de binnen afwerking en verduisterings gordijnen. geplaatst.
Clementine en Bert

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Dennis heeft goed out of onze box ideeën aangebracht bij de opdrachtbespreking. Facturering was transparant en goed. Mannen zijn gelijk voortvarend aan de slag gegaan.

    Palmstroke

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes