Contact

Neem vrijblijvend contact op

Klussenbedrijf Groningen Bontbouw

  • Bunnemaheerd 68
    9737 RE, Groningen
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste Bontbouw bezoeker,

Hartelijk welkom op onze site. Al jaren is de visie van Bontbouw dat iedereen bij ons terecht moet kunnen en dat we iedere klant zo goed mogelijk willen bedienen. Echter is ons grote succes nu ook ons grote probleem geworden. Het afgelopen jaar en nog steeds ontvangen we tientallen aanvragen in de week en dit is niet meer bol te werken. De komende anderhalf jaar zitten we helemaal volgeboekt.

We hebben dan ook moeten besluiten om geen nieuwe aanvragen meer in behandeling te nemen. Tot en met oktober van dit jaar zal er ook per mail geen reactie meer komen als u toch een aanvraag voor offerte indient.

Wij hopen op uw begrip en houden u via de site op de hoogte. Op het moment dat er weer ruimte ontstaat om nieuwe opdrachten aan te nemen en ruimte om weer offertes te rijden zullen we u dat hier laten weten.

Er blijft 1 uitzondering:

Alleen voor onze vaste klanten blijft er de mogelijkheid om ons ten alle tijden te kunnen bereiken via de mail, of per telefoon. Voor deze mensen zullen we altijd kijken of en wanneer we ze kunnen helpen

Hopende u zo voldoende te hebben ingelicht, en vertrouwende op uw begrip.

Dennis Bont
BontBouw

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Al eerder tot volle tevredenheid een aantal klussen aan Bont Bouw te hebben overgelaten. Nu de gehele bovenverdieping. De hele badkamer af laten breken, incl wanden, en een nieuwe laten plaatsen. De kleinste kamer laten vergroten, een sauna laten weghalen en diverse kasten laten optimaliseren.

    Hester & Marc
© 2020 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes