Ondanks het Corona-virus kunnen onze werkzaamheden onder strikte voorwaarden gewoon worden uitgevoerd. Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen.

Vlonderterras laten aanleggen in Groningen

Laten aanleggen in de regio Groningen

Vlonderterras laten aanleggen

Vlonderterras laten aanleggen in Groningen? Bontbouw heeft al vele terrassen aangelegd voor verschillende klanten. Altijd naar volle tevredenheid. Er zijn vele variaties mogelijk. Graag bespreken we de mogelijkheden.

Wilt u een Vlonderterras laten aanleggen?

Bontbouw klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen als het gaat om tuinrenovaties en het aanleggen van terrassen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Renoveren

Wilt u gaan renoveren? Klusbedrijf Bontbouw uit Groningen kan u helpen met de renovatie van diverse ruimtes in uw huis. Vaak zijn dit ingrijpende klussen waar specifieke vakkennis en ervaring voor nodig.

Verbouwen

Wilt u gaan verbouwen ? Klusbedrijf Bontbouw is een specialist in het verbouwen van badkamers, keukens en toiletten. Wij helpen en adviseren u graag!

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Dennis heeft goed out of onze box ideeën aangebracht bij de opdrachtbespreking. Facturering was transparant en goed. Mannen zijn gelijk voortvarend aan de slag gegaan.

    Palmstroke

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes