Klusbedrijf Bontbouw

Hét klusbedrijf van Groningen

Over Bontbouw

Klusbedrijf Groningen BontBouw is een veelzijdig klusbedrijf die u van dienst kan zijn bij vele klussen in en om het huis. Klusbedrijf Bontbouw uit Groningen is opgericht door Dennis Bont.

Met veel enthousiasme en plezier hebben we inmiddels vele klussen tot een succes gemaakt. Het is ons streven om van elke klant een tevreden klant te maken.

We beschikken over uitstekende en veel uiteenlopende expertises, waardoor ons bedrijf u bij vele vraagstukken op het gebied van bouw, verbouw, renovatie, schilderwerkzaamheden en klussen van dienst kan zijn.

Het team van klusbedrijf Bontbouw

Dennis Bont

Eigenaar
Dennis bont
Dennis Bont is trots eigenaar van het bedrijf bontbouw. Met meer dan 10 jaar vak kennis is Dennis een zeer vakbekwame klusser.

Marjon van der Meer

Boekhouding & contact
Marjon van der Meer
Marjon van der Meer is de administratief medewerker van Bontbouw. Met meer dan 7 jaar ervaring als secretaresse is ze een echte administratieve alleskunner.
Ons motto

Renoveren

Wilt u gaan renoveren? Klusbedrijf Bontbouw uit Groningen kan u helpen met de renovatie van diverse ruimtes in uw huis. Vaak zijn dit ingrijpende klussen waar specifieke vakkennis en ervaring voor nodig.

Verbouwen

Wilt u gaan verbouwen ? Klusbedrijf Bontbouw is een specialist in het verbouwen van badkamers, keukens en toiletten. Wij helpen en adviseren u graag!

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Mijn badkamer is volledig gerenoveerd door BontBouw. Wat een geweldig resultaat hebben deze heren behaald!

    Erwin
© 2023 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes