Inbouw toilet

Inbouw toilet

Bij deze toilet renovatie is het complete toilet aangepakt. De vloertegels en tegels op de muur zijn vervangen. De oude wasbak is verwijderd en, met een nieuwe afvoer en sifon, is daar een hoekwasbak voor in de plaats gekomen. Een stuk compacter en efficiënter voor deze ruimte. De oude toiletpot is vervangen voor een hangtoilet met inbouwreservoir. Het mooie van een inbouwreservoir is dat je direct een plekje creëert waar spulletjes op gezet kunnen worden.

Bontbouw is specialist in toilet verbouwen en badkamer renoveren. Wij hebben al vele toiletrenovaties gedaan voor onze klanten.

U kunt uw toilet renoveren met diverse opties graag bespreken wij met u de details en mogelijkheden.

Met toilet installatie of toilet montage kunnen wij u ook van dienst zijn

Bontbouw Klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen op het gebied van toiletrenovaties. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Klusinformatie

Meer projecten uit de categorie:
Toilet
Bekijk ook projecten uit:

De projectfoto's

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Dennis heeft samen met een collega bij mij de badkamer in 2 week volledig gerenoveerd. Ik heb Dennis ervaren als een betrouwbaar vakman met een groot werk ethiek. Tevens communiceert hij uitstekend ,heeft een groot probleemoplossend vermogen, heeft oog voor detail en werkt nauwkeurig. Het resultaat na 2 week is een badkamer die boven verwachting werd opgeleverd. Kortom, Ik ben erg tevreden over het verloop en het eindresultaat. Ik kan bij deze Dennis ook van harte aanbevelen als je een betrouwbare vakman, waarbij je met een gerust hart je huis sleutel kunt afgeven.

    Bram Mulder
© 2020 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes