WC renoveren Groningen

Klusbedrijf Groningen Bontbouw kan veel voor u betekenen op het gebied van wc of toiletrenovaties.
Het renoveren van een toiletruimte kan een ingrijpende verbouwing zijn. Voor optimaal comfort is het daarom van groot belang dat uw toilet door een ervaren klusbedrijf wordt aangepakt. Dit kan het plaatsen van een nieuwe wastafel zijn, het installeren van een hangtoilet met inbouwreservoir, het betegelen van de buren en vloer of een complete renovatie waarbij alles wordt aangepakt. In alle gevallen is klusbedrijf Bontbouw uit Groningen de aangewezen partij.

 

Complete WC laten renoveren in Groningen

Bij een complete renovatie van het toilet komt veel kijken. Niet alleen de wasbak wordt vervangen, ook (vloer)tegels, wateraansluitingen, de afvoer en elektriciteit kunnen bijvoorbeeld van plek veranderen of moeten aangepast worden. Een hangtoilet met inbouwreservoir kan bijvoorbeeld zorgen voor een compleet nieuwe uitstraling. Hierbij is specifieke kennis van groot belang om problemen te voorkomen. Zeker in een ruimte waarbij water en afvoer van toepassing zijn is het van groot belang dat dit met uiterste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het toilet na de renovatie netjes wordt opgeleverd! Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant.

Vrijblijvende offerte aanvragen Voorbeelden & inspiratie

 

Toilet laten renoveren, wc renoveren, renovatie

 

WC en sanitair installeren

Voor optimale werking en comfort van uw toilet is het raadzaam om dit door een erkend klusbedrijf te laten installeren. Dit kan niet alleen problemen voorkomen zoals lekkage of waterschade, maar scheelt ook nog eens veel tijd. Wij zijn als klusbedrijf gespecialiseerd in het installeren van sanitair. Hierbij staat veiligheid, kwaliteit, nette afwerking en het achterkant van een schone ruimte hoog in het vaandel.

Benieuwd wat klanten over klusbedrijf Bontbouw te zeggen hebben? Lees hier de ervaringen van onze tevreden klanten

 

Offerte aanvragen voor WC renovatie in Groningen?

De renovatie van een toilet is in veel gevallen maatwerk. Wij komen daarom ook altijd eerst langs om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden van de verbouwing of renovatie zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, betreffende toiletrenovatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vrijblijvende offerte aanvragen