Toilet onder trap plaatsen

Klus Info


Klik hieronder om door een specifieke categorie te bladeren.
Toilet renovatie
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 50 reviews.

Toilet onder trap plaatsen

Toilet onder trap plaatsen of toilet plaatsen onder een schuin dak? Bontbouw is specialist in toilet verbouwingen en badkamer renovaties. Wij hebben al vele toilet renovaties gedaan voor onze klanten. Altijd naar volle tevredenheid.

U kunt uw toilet laten plaatsen met diverse opties en in diverse ruimtes, graag bespreken wij met u de details en mogelijkheden door.

Met toilet installatie of toilet montage kunnen wij u ook van dienst zijn.


Wilt u uw toilet onder de trap laten plaatsen?

Bontbouw klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen op het gebied van toilet renovaties. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen


Ervaringen toilet laten plaatsen of renoveren

Toilet renovatie Groningen

★★★★★
5 5 1
Wij waren/zijn zéér content met Bontbouw en blij dat zij ons waren aanbevolen. Wij kunnen dit bedrijf eveneens met een gerust hart eenieder aanbevelen!! Iedereen die ons hierover persoonlijk wil benaderen kan ons via Bont\bouw bereiken.

Jaren 70 toilet omgebouwd in Groningen

★★★★★
5 5 1
Een vakman waarmede het prettig zakendoen is. Ik zou het een ABC-bedrijf noemen A: Aanbevelenswaardig B: Betrouwbaar C. Capabel En zo zou ik wellicht het hele alphabet positief kunnen gebruiken

Toilet laten verbouwen

★★★★★
5 5 1
Na een jaar in mijn huis gewoond te hebben werd het toch echt wel tijd om mijn veel te kleine wc te laten verbouwen. Op internet zocht ik naar een bouwbedrijf en stuitte op BontBouw. Nadat ik de foto's op de website had bekeken leek dit bedrijf mij geschikt om mijn wc te laten verbouwen. Dennis kwam bij mij de wc en de gang opmeten om de offerte op te maken en ik had er meteen een goed gevoel bij. Hij kwam op mij over als een betrouwbare vakman. En dat is daarna ook zeker zo gebleken. Niet afraffelen, zeer secuur, eerlijk in de communicatie. Echt een topper! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zit nu rustig op mijn mooie wc dit verhaal te typen. BontBouw bedankt!

Verbouwing WC

★★★★★
5 5 1
Het begrip “het te bont maken”heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen.Maar dan wel in heel positieve zin!!Bont Bouw in de persoon van Dennis Bont heeft mijn Wc een totale metamorfose laten ondergaan.Het resultaat is prachtig!!

Toilet renovatie

★★★★★
5 5 1
Bouwbont heeft (na het eerder plaatsen van twee nieuwe dakramen ) weer eens bewezen een zeer goede vakman te zijn. Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe gerenoveerde (kleine) toiletruimte ! Het leuke van Dennis is dat hij met je mee denkt om een zo mooi en praktisch mogelijk resultaat af televeren. Dennis is ook een aardige persoon om over de vloer te hebben . Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over zijn (snelle en nette) werkzaamheden. TOP.