Schipperswoning restaureren en laten schilderen

Klus Info


Klik hieronder om door een specifieke categorie te bladeren.
Huis laten schilderen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 50 reviews.

Schipperswoning restaureren en laten schilderen

Bontbouw is specialist in schilderwerk. Wij hebben al vele schilderwerkzaamheden gedaan voor onze klanten. Altijd naar volle tevredenheid.
Schipperswoning restaureren en laten schilderen door bontbouw?

Bontbouw kan u ook van dienst zijn met houtrot repareren en of houtrot restaureren en schilderen.


Wilt u uw schipperswoning restaureren en laten schilderen?

Bontbouw klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen


Ervaringen Schipperswoning restaureren en laten schilderen

Huis laten schilderen

★★★★★
5 5 1
Mijn bovenwoning (2 hoog) is aan de buitenkant tip-top in de verf gezet door Klussen bedrijf "BontBouw". Er is netjes gewerkt en het werk ziet er prima uit tegen een redelijke prijs! Zeer zeker aan te bevelen!!

Schilderwerk, vervangen wand in Groningen

★★★★★
5 5 1
Meneer Bont heeft bij ons huis veel te klussen gehad, zoals: Schilderwerk (binnen en buiten), een wand vervangen, plafond repareren, nieuw keukenblad en heeft de buitenmuren geimpregneerd. Hiernaast heeft hij nog meerdere, kleinere klusjes gedaan. Alles gebeurt op een goede (op lange termijn) manier en de afwerking is heel goed. Hiernaast is meneer Bont een prettig persoon om mee te communiceren, te plannen en te overleggen. Kortom: Voor eventuele volgende klussen zullen wij als eerst Meneer Bont vragen!

Huis aan de buitenkant schilderen in Groningen

★★★★★
5 5 1
Zeven dagen is Dhr Bont bij ons bezig geweest. Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden. Hij is een uitstekend vakman die zeer nauwkeurig en heel netjes werkt.Zelfs na afloop werden de ramen gewassen. Hij is ook vlot en prettig in de omgang. Dus Zoek niet verder:  BONTBOUW NEMEN !!!!!!!!

Buitenschilderwerk benedenwoning in Groningen

★★★★★
5 5 1
In augustus 2015 heeft Dennis Bont van BontBouw het buitenschilderwerk van mijn benedenwoning gedaan. Ik ben uitermate tevreden over het resultaat en over de manier waarop de klus is uitgevoerd. Dennis werkt erg netjes en is erg prettig in de omgang. De werkzaamheden zijn uitgevoerd binnen de termijn die hij vooraf had aangegeven. Toen hij klaar was met het schilderwerk heeft hij alle ramen gelapt; dit heb ik erg gewaardeerd. Dennis had mijn buren al als klant en zij hebben hem aan mij aangeraden. Ik ben zeer tevreden over zijn werk en zou hem zeker aanraden! Voor een volgende klus zal ik hem zeker weer vragen!

Kamer en kozijnen verfen in Groningen

★★★★★
5 5 1
Huiskamer en hal gewit en de kozijnen geverfd. Fantastisch resultaat ziet er strak uit en lekker vlot afgehandeld. Heb al vaker met Bont Bouw gewerkt en bevalt uitstekend en sluit mij helemaal aan bij eerdere reviews

Buitenschilderwerk en meer in Assen

★★★★★
5 5 1
Dennis doet al jaren naar volle tevredenheid diverse werkzaamheden in en rondom onze woning. De werkzaamheden worden altijd zorgvuldig uitgevoerd en netjes opgeleverd. De meest recente klus betreft het buiten schilderwerk van een jaren dertig woning met enig achterstallig schilderwerk. Dennis nam de tijd en moeite om de kozijnen daar waar nodig te repareren door delen van het kozijn te vervangen en vervolgens zodanig af te werken dat het herstel niet meer zichtbaar is. Naast een vakman is Dennis ook altijd een plezier om rondom huis te hebben, gezellig en vertrouwd.