Nieuw kozijn laten plaatsen in zijgevel

Klus Info


Klik hieronder om door een specifieke categorie te bladeren.
Bontbouw
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 50 reviews.

Nieuw kozijn laten plaatsen in zijgevel

Kozijn laten plaatsen in Groningen? Bontbouw kan kan u van dienst zijn met betrekking tot het plaatsen van nieuwe kozijnen of het vervangen van bestaande kozijnen. Ook het plaatsen van een nieuw kozijn, waar nog geen kozijn heeft gezeten, behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben diverse klussen op het gebied van kozijnen uitgevoerd. Altijd naar volle tevredenheid van de klant.

U kunt ook bij ons terecht voor dakramen laten plaatsen en dubbelglas laten plaatsen of vervangen. Ook voor het plaatsen van maatwerk hardhouten kozijnen.


Wilt u een nieuw kozijn laten plaatsen?

Bontbouw klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen op het gebied van kozijnen plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen


Ervaringen met Bontbouw

Klussen

★★★★★
5 5 1
Na de offerte heeft Dennis onze klussen snel en goed geklaard. Bedankt Dennis bij ons kom je vast nog wel eens weer!Groetjes Bep en Ringer

Diverse klussen afgelopen jaren in Groningen

★★★★★
5 5 1
Wij doen nu ongeveer 4 jaar zaken met Dennis "BontBouw", en wij kunnen wel zeggen dat Dennis een echte vakman is. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse klussen voor ons gedaan, vloer egaliseren, deuren plaatsen, timmer werkzaamheden, schilderwerk en het paradepaardje, behangkasten bouwen! Dennis is punctueel, netjes en werkt met goede materialen, daarom kunnen wij u dit bedrijf zeker aanbevelen.  Met vriendelijke groet,   F.Hofstra WesterhavenVerf Groningen    

Diverse klussen in Groningen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de werkzaamheden, klantvriendelijkheid, behulpzaamheid, netjes werken en snelheid! Als ik weer een klus in huis te doen heb, weet ik wie ik bel: Dennis van Bontbouw!!

Plafond vervangen in de schuur in Groningen

★★★★★
5 5 1
Na lekkage van het dak van onze schuur was niet alleen de buitenkant aan vervanging toe, maar ook de binnenkant. Na een aantal klussenbedrijven te hebben benaderd hebben we uiteindelijk gekozen voor BontBouw. Bij het opmaken van de offerte was Dennis de enige die persoonlijk langs kwam om de klus te bekijken en had goede tips over hoe het nieuwe plafond erin zou kunnen komen. Vervolgens heeft hij het plafond er netjes en strak in gezet. Verder was Dennis prettig in de omgang en communicatie. Voor een volgende klus zullen we zeker aan BontBouw denken.

Allerlei klusjes voor een oudtante in groningen

★★★★★
5 5 1
Prima bedrijf

Zolder helemaal verbouwd

★★★★★
5 5 1
Dennis heeft bij ons de zolder helemaal verbouwd. Van 1 ruimte heeft hij 2 hele mooie kamers gemaakt. Ook heeft hij een dakraam geplaatst. Dennis is een prettig iemand om in huis te hebben, werkt zeer netjes, wij zijn zeer tevreden. Het is prachtig geworden!!!