Hardhouten schutting laten plaatsen

Klus Info


Klik hieronder om door een specifieke categorie te bladeren.
Schutting laten plaatsen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 50 reviews.

Hardhouten schutting laten plaatsen

Bontbouw heeft al vele schuttingen geplaatst voor diverse klanten. En altijd naar volle tevredenheid.

Hardhouten schutting laten plaatsen door Bontbouw of een betonschutting laten plaatsen ?


Wilt u een hardhouten schutting laten plaatsen

Bontbouw klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen


Ervaringen schutting plaatsen

Schutting laten plaatsen in Groningen

★★★★★
5 5 1
Ook bij ons had de schutting de storm van 28-10 niet overleefd. Ondanks dat er vele schuttingen verloren waren gegaan (als verzekeringsadviseur had ik al heel wat schademeldingen ontvangen!) en Dennis het erg druk had kwam hij toch na een dag werk eerst even langs om een inschatting te maken. Ik moest wel even wachten wegens de drukte maar daar was hij duidelijk over. Vervolgens is elke afspraak nagekomen. Tijdens de werkzaamheden plezierig contact en goed overleg gehad. Fatsoenlijk en correct gedrag in en om de klus. En de schutting? Mooi, netjes, beter dan de voormalige. Het eindresultaat is voor ons boven verwachting. Wij zijn er heel blij mee. Deskundig, betrouwbaar en opvallend goed in gesprek voor een 'klusser'! Aanrader!!!

Schutting laten plaatsen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over Bont Bouw. Na de storm van 28-10 hadden enkele andere bedrijven niet eens tijd om langs te komen en een offerte te maken. 'Bel over een maand nog eens'. Dennis Bont maakt gewoon even tijd. En maakte inmiddels een mooie, degelijke, nieuwe schutting. Hij komt de afspraken na, denkt met je mee, werkt netjes en is vriendelijk. Aanrader!