Badkamer verbouwing gehele verdieping

Klus Info


Klik hieronder om door een specifieke categorie te bladeren.
Badkamer renovatie
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 50 reviews.

 

Dit is een voorbeeld van een badkamerverbouwing over de gehele verdieping.


Badkamer verbouwing gehele verdieping

Bontbouw is specialist in badkamer verbouwen en toilet verbouwen. Wij hebben al vele badkamer verbouwingen gedaan voor onze klanten.

U kunt uw badkamer verbouwen met diverse opties graag bespreken wij met u de details en mogelijkheden door. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen


Wilt u uw badkamer laten verbouwen?

Bontbouw Klusbedrijf uit Groningen kan veel voor u betekenen op het gebied van badkamer verbouwen.

Klik hier voor meer voorbeelden of inspiraties van badkamer verbouwingen.


Ervaringen badkamer renovaties

Badkamer renovatie Groningen

★★★★★
5 5 1
BontBouw heeft onze badkamer geheel naar onze wens gerenoveerd. Er werd netjes gewerkt en het resultaat mocht er zijn. We zullen BontBouw zeker nog eens benaderen voor een volgende klus.

Badkamer renovatie

★★★★★
5 5 1
Dennis (Bontbouw) heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van mn badkamer. Echt top hoe het werk afgeleverd is en hoe de communicatie verlopen is!

Badkamer renovatie Groningen

★★★★★
5 5 1
Dennis heeft bij ons thuis de badkamer gerenoveerd en we zijn erg tevreden over zijn werkwijze, netheid , afwerking en ook over de communicatie onderling. Wij zijn erg blij met onze nieue badkamer .Voor een volgende klus zouden wij ons zeker weer tot Bontbouw wenden. Bas en Marjolein

Badkamer geheel vernieuwd in Groningen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de diensten van BontBouw. Afspraken worden nagekomen, offerte is heel duidelijk, werkt heel erg netjes en volgens planning. En dan ook nog ens een fantastisch resultaat. Simpelweg een aanrader, geen andere omschrijving voor.

Sanitair,verf en stucwerk etc. in Groningen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden en zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.Dennis heeft direct tijd,denkt mee,is vriendelijk en vlot.Alle klussen op tijd af en fantastisch afgewerkt.De klussen varieerden van een nieuwe douchecabine,verf en stucwerk tot het ophogen van de garagevloer.Qua prijs bovendien alleszins redelijk.Aanrader!

Badkamer/wc geplaatst, verven woning in Groningen

★★★★★
5 5 1
Dennis is een prima vakman. Hij heeft ons huis een aantal jaren onderhouden m.b.t. het verfwerk. Daarnaast heeft hij een mooie badkamer en w.c. , alles in fijn overleg, geplaatst. Het werk is allemaal goed, hij heeft tijd voor je, doet alles in goed overleg,is bijzonder betrouwbaar, goud waard! zeer aan te raden.

Renovatie badkamer in Groningen

★★★★★
5 5 1
In mei is onze badkamer geheel gerenoveerd. Van te voren is ons ontwerp doorgenomen met Dennis Bont. Hij denkt met je mee en geeft de nodige tips en draagt de nodige ideeen aan. Wij zijn 2 weken op vakantie gegaan en de sleutel afgegeven aan Dennis. Hij en Erwin hebben geweldig mooi werk afgeleverd. Omdat we erg nieuwsgierig waren kwamen we onverwachts 2 dagen eerder thuis. Tot onze verbazing stond er een dame in huis die het gehele huis aan het poetsen was. Fantastisch! Toch maar weer een paar dagen weggegaan, zodat zij de klus in alle rust konden afmaken. Er staat een geweldig mooie badkamer, schitterend mooi betegeld en de afwerking is super! Dennis en Erwin zijn zeer betrouwbare, deskundige en humoristische mannen. Wij zijn ontzettend blij en uitermate tevreden over Bontbouw! Henk en Petra Storm

Renovatie badkamer in Groningen

★★★★★
5 5 1
Mijn badkamer is volledig gerenoveerd door BontBouw. Wat een geweldig resultaat hebben deze heren behaald! Vantevoren heb ik al mijn wensen duidelijk aan kunnen geven en deze werden met input van hun ervaring vertaald naar een realistische situatie. Geen moeite leek te veel, er werd van alles aan gedaan om gezamelijk tot een mooi eindresultaat te komen.

Badkamer en WC renoveren in Groningen

★★★★★
5 5 1
Dennis Bont heeft in 10 werkdagen mijn hele badkamer en WC gerenoveerd: nieuw sanitair, tegels, bad en toilet, verlaagd plafond met spotjes. Hij deed dit met zijn partner op een heel plezierige wijze, ruimde na afloop de rommel op (zelfs de vloer werd gedweild!!) Wat ik verder zeer plezierig vond dat hij meedacht over mogelijkheden en mij goed adviseerde. Ik ben zeer tevreden over Bont Bouw en heb hem inmiddels alweer een offerte laten maken voor een volgende klus. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel Dennis ten zeerste aan! Leuk detail: reactie van een buurman was: ziet er tip top uit, zeer vakkundig gedaan. Ik ga hem ook benaderen voor de verbouwing van mijn badkamer.

Badkamer renovatie in Groningen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de badkamer renovatie, mooi en degelijk eindresultaat. Goede vakkennis en prima kwaliteit-prijs verhouding. Prettig persoon om in huis te hebben, betrouwbaar en netjes. Bij een volgende klus zal ik zeker weer kiezen voor BontBouw!

Badkamer renovatie in Groningen

★★★★★
5 5 1
Dennis heeft goed out of onze box ideeën aangebracht bij de opdrachtbespreking. Facturering was transparant en goed. Mannen zijn gelijk voortvarend aan de slag gegaan. Wij zijn gauw vertrokken en pas teruggekomen toen de klus nagenoeg klaar was. Het resultaat was meer dan gewenst. Super! Later moesten twee kleine dingen nog geregeld worden, waar Dennis snel achteraan is gegaan. Kortom: blij dat we met Bontbouw in zee zijn gegaan!

Badkamer geheel vernieuwd in Groningen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over de diensten van BontBouw. Afspraken worden nagekomen, offerte is heel duidelijk, werkt heel erg netjes en volgens planning. En dan ook nog ens een fantastisch resultaat. Simpelweg een aanrader, geen andere omschrijving voor.

Verbouwing 1ste verdieping in Groningen

★★★★★
5 5 1
Al eerder tot volle tevredenheid een aantal klussen aan Bont Bouw te hebben overgelaten. Nu de gehele bovenverdieping. De hele badkamer af laten breken, incl wanden, en een nieuwe laten plaatsen. De kleinste kamer laten vergroten, een sauna laten weghalen en diverse kasten laten optimaliseren. Na initieel contact was hij bereid onze klus snel op te pakken, wat wij zeer op prijs stellen. Hij denkt goed mee en heeft goede ideeen. Hij is snel en levert kwaliteit af. Hij komt al zijn afspraken na en is helder over de te maken kosten en duur van het project. Wat wij daarnaast geweldig vinden, is dat extra beetje werk. Even schoonmaken, rommel overal opruimen, losse plintjes vastmaken, zelfs buiten werktijd je nog altijd vriendelijk te woord willen staan en zelf bij problemen direct langs willen komen. Ontzetten bedankt Dennis (en anderen) voor de snelle oplevering, kwaliteit en de leuke gesprekken.

Renovatie douche en toilet

★★★★★
5 5 1
Voor renovatie van de wc en vergroting van de doucheruimte kozen wij voor Bontbouw. Lovende reviews en dat klopt helemaal! Goed overleg met Dennis Bont en zijn maat, gezellige mensen en een geweldig resultaat. Ze werken heel netjes en volgens afspraak. Bovendien wordt aan het eind van de dag alles opgeruimd. We kunnen Bontbouw iedereen aanraden. Wim en Lidy, Peize