Ondanks het Corona-virus kunnen onze werkzaamheden onder strikte voorwaarden gewoon worden uitgevoerd. Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen.

Badkamerrenovatie mozaik

Badkamerrenovatie mozaik

Deze badkamer in Groningen is door een uitgebreide renovatie weer fris en comfortabel. Door gebruik te maken van mozaïektegels is deze badkamer ook nog eens een plaatje om te zien.

Bontbouw is specialist in badkamer en toilet verbouwingen en renovaties. Wij hebben al vele badkamer verbouwingen gedaan voor onze klanten. Altijd naar volle tevredenheid.

U kunt uw badkamer verbouwen met diverse opties, zoals bijvoorbeeld het gebruik van mozaiektegels. Graag bespreken wij met u de details en mogelijkheden door.

Wilt u een badkamerrenovatie met mozaik?

Bontbouw Klussenbedrijf te Groningen kan veel voor u betekenen op het gebied van badkamer verbouwen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Klusinformatie

Meer projecten uit de categorie:
Badkamer
Bekijk ook projecten uit:

De projectfoto's

Klusbedrijf Bontbouw

Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant. Daar werken wij dan ook hard voor!

Klusbedrijf Groningen Bontbouw staat voor: Kwaliteit in renovatie, verbouwen en schilderwerk

Ervaringen en beoordelingen

  • Bouwbont heeft (na het eerder plaatsen van twee nieuwe dakramen ) weer eens bewezen een zeer goede vakman te zijn. Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe gerenoveerde (kleine) toiletruimte !

    Clementine en Bert

Contactgegevens

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Klusbedrijf Bontbouw. Realisatie: Internetbureau Praes