Badkamerrenovatie Groningen

Klusbedrijf Groningen Bontbouw kan veel voor u betekenen op het gebied van badkamerrenovaties.
Een badkamerrenovatie kan een ingrijpende verbouwing zijn. Voor optimaal comfort is het daarom van groot belang dat uw badkamer door een ervaren klusbedrijf wordt aangepakt. Dit kan het plaatsen van een nieuwe wastafel zijn of een complete badkamerrenovatie. In beide gevallen is klusbedrijf Bontbouw uit Groningen de aangewezen partij.

 

Complete badkamer laten renoveren

Bij een complete badkamer renovatie komt veel kijken. Niet alleen de meubels worden in dat geval vervangen, ook tegels, wateraansluitingen, de afvoer en elektrische aansluitingen kunnen bijvoorbeeld van plek veranderen. Een bad kan geplaatst worden, een douchecabine geïnstalleerd of een radiator aangesloten. Hierbij is specifieke kennis van groot belang om problemen te voorkomen. Zeker in een vochtige ruimte is het van groot belang dat dit met uiterste nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de badkamer na de renovatie netjes wordt opgeleverd! Bontbouw maakt van iedere klant een tevreden klant.

Vrijblijvende offerte aanvragen Voorbeelden & inspiratie

 

Badkamerrenovatie Groningen Badkamer renoveren groningen

 

Badkamermeubels of sanitair installeren

Voor optimale werking en comfort van uw badkamermeubels en sanitair is het raadzaam om dit door een erkend klusbedrijf te laten installeren. Dit kan niet alleen problemen voorkomen zoals lekkage of waterschade, maar scheelt ook nog eens veel tijd. Wij zijn als klusbedrijf gespecialiseerd in het installeren van badkamermeubels en sanitair. Hierbij staat veiligheid, kwaliteit, nette afwerking en het achterkant van een schone ruimte hoog in het vaandel.

Benieuwd wat klanten over klusbedrijf Bontbouw te zeggen hebben? Lees hier de ervaringen van onze tevreden klanten

 

Offerte aanvragen voor badkamerrenovatie Groningen?

Een badkamerrenovatie is in bijna alle gevallen maatwerk. Wij komen daarom ook altijd eerst langs om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden van de verbouwing of renovatie zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, betreffende badkamerrenovatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Vrijblijvende offerte aanvragen